I lançuar në vitin 2013 dhe me selinë e tij në Ishujt Kajman, Gate.io jo vetëm që është një shkëmbim kriptosh i mirëvendosur dhe i respektuar, por është gjithashtu një nga lojtarët më të vjetër në lojë. Me mbi 1700 kriptoma të disponueshme për të zgjedhur, Gate.io ofron një gamë të madhe mundësish tregtimi. Me një treg të avancuar spot dhe të të ardhmes dhe tarifa të ulëta tregtimi, Gate.io është një zgjedhje kryesore për tregtarët e kriptove nga e gjithë bota.

Përmbledhje e shpejtë e Gate.io

Si një nga platformat më të vjetra dhe më të njohura të tregtimit të kriptomonedhave , Gate.io ka mijëra produkte të disponueshme në repertorin e saj. Pa marrë parasysh nëse doni të blini dhe mbani kriptora në tregun spot ose nëse dëshironi të bëni tregti ditore në tregun e të ardhmes, Gate.io ofron një platformë të dedikuar tregtare për të dy, tregtarët e rinj dhe të avancuar të kriptove. Por ne nuk po e gërvishtim as sipërfaqen këtu.

Vetëm shumë pak shkëmbime mund të krahasohen me ofertat që Gate.io u paraqet përdoruesve të saj. Ju mund të fitoni të ardhura pasive me robotët e tregtimit, llogaritë e kursimeve, tregtimin e kopjimit, aksionet, minierat e lëngjeve dhe cloud, dhe shumë më tepër. Nëse dëshironi të shpenzoni kriptomat tuaja pa pasur nevojë të bëni para, thjesht mund të aplikoni për "Gate Card" e cila është një kartë viza kripto. Për entuziastët e NFT-së, Gate.io madje ofron një seksion të dedikuar NFT ku mund të blini dhe të shisni argumente jo të këmbyeshme.

Dhe nëse kjo nuk është mjaft e mirë, Gate.io ofron bonuse të mirëseardhjes dhe tregtimit me vlerë deri në 100 dollarë . Ne kemi shumë për të mbuluar në këtë përmbledhje të Gate.io, kështu që pa vonesë, le të hidhemi në specifikat!

Gate.io është një zgjedhje kryesore për tregtarët e kriptove nga e gjithë bota. Mbi 13 milionë klientë i besojnë platformës së tregtimit dhe vëllimi ditor i tregtimit arrin rregullisht mbi 4 miliardë dollarë , duke e vendosur Gate.io në rangun e lartë të shkëmbimeve të renditura sipas vëllimit.

Rishikimi i Gate.io

Gate.io Të mirat dhe të këqijat

Pro

 • Mbi 1700 kriptoma për tregtim
 • Tarifa të ulëta tregtare
 • Tregu i dedikuar spot dhe i të ardhmes
 • Mbështeten mbi 50 monedha FIAT
 • Ndërfaqe e shkëlqyer tregtare

Kundër

 • Nuk ka tërheqje nga FIAT
 • Kërkohet KYC
 • Ndërfaqja e ndërlikuar e llogarisë

Gate.ioKarakteristikat e tregtimit

Tregtim në vend

Në tregun spot Gate.io , ju mund të blini dhe të shisni kripto me lehtësi. Ndërfaqja e thjeshtë dhe efikase me grafikët e drejtpërdrejtë të mundësuar nga Tradingview, një libër i porosive të drejtpërdrejta dhe historia e tregtisë, siguron një përvojë të përsosur tregtare . Jo vetëm kaq, por ju jeni të llastuar me zgjedhjen për të zgjedhur një nga 1700 kriptovalutat e disponueshme për të tregtuar . Vështirë se ndonjë bursë tjetër mund të krahasohet me këtë shumëllojshmëri të gjerë të aktiveve të tregtueshme.

Për më tepër, ju jo vetëm që mund të tregtoni asete spot kundër USDT, por edhe kundër BTC dhe ETH duke e bërë tregtimin e çifteve të lehtë. Kjo do të thotë që ju nuk mund të tregtoni vetëm BTC/USDT, por edhe BTC/ETH ose ETH/BTC. Përdorimi i çifteve të tilla e bën të mundur tregtimin neutral ndaj tregut pasi nuk përfitoni nga tendenca e tregut (duke shkuar lart ose poshtë), por përfitoni nga performanca relative e dy aktiveve.Rishikimi i Gate.ioNëse dëshironi të keni më shumë fuqi blerëse, mund të përdorni tregtimin e marzhittregun spot me një fuqi deri në 10x . Një nga gjërat më të mira në lidhje me tregtimin spot në Gate.io janë tarifat joekzistente të tregtimit për aktivet e zgjedhura. Në fillim të vitit 2023, Gate.io prezantoi tregtimin me tarifë 0% në tregun spot për mbi 20 kripto të ndryshme.

Tregtimi i të ardhmes

Tregu i të ardhmes në Gate.io është krijuar për tregtarët me përvojë që dinë saktësisht se çfarë bëjnë. Disa nga llojet më të avancuara të porosive , të tilla si Iceberg, IOC, Post-Only, GTC, IOC dhe FOK mbështeten të gjitha. Sigurohuni që të njiheni me të gjitha këto lloje porosish pasi kapitali juaj është në rrezik . Një klikim i gabuar mund të përfundojë duke ju humbur shumë para.

Me 185 çifte tregtare të së ardhmes , ju keni një përzgjedhje të mirë të kriptove që mund t'i tregtoni me një levë deri në 100x . Kur bëhet fjalë për ndërfaqen tregtare, Gate.io u sigurua që ajo të funksionojë mirë pa asnjë ndërprerje ose problem rrjeti.

Një kritikë kryesore e ndërfaqes së tyre tregtare është mënyra e tyre e dritës e cila nuk është e dizajnuar mirë, prandaj sigurohuni që të kaloni në modalitetin natë/errësirë . Modaliteti i errët në Gate.io përmirëson shumë përvojat e tregtimit, duke e bërë gjithashtu më të këndshëm shikimin për sytë tuaj. Mund të kaloni nga modaliteti i dritës në modalitetin e errët në këndin e sipërm djathtas me çelësin "Theme".Rishikimi i Gate.ioNëse dëshironi të ndryshoni strukturën e ndërfaqes tregtare, mund ta tërhiqni dhe lëshoni me lehtësi fushën përkatëse dhe gjithashtu ta bëni atë më të madhe ose më të vogël. Me tarifat e tregtimit të së ardhmes prej 0,015% për prodhuesit dhe 0,05% për blerësit , Gate.io ka disa nga tarifat më të ulëta në hapësirën e kriptove.

Kjo e bën tregtimin ditor në Gate.io shumë të përballueshëm . Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth ndikimit të tarifave të tregtimit, ju rekomandojmë të shikoni simulatorin tonë të fitimit të tregtisë falas, i cili gjithashtu merr parasysh tarifat e tregtimit. Do të habiteni se sa një ndryshim mund të bëjë vetëm 0.01% në tarifat e tregtimit.

Tregtimi i kopjeve

Për tregtarët e rinj, veçoria e tregtimit të kopjeve mund të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të fituar disa të ardhura pasive . Ju mund të zgjidhni tregtarët kryesorë për t'u ndjekur pasi të keni analizuar performancën e tyre. Ju merrni njohuri për kthimin e tyre mujor, normën e fitimit, tërheqjen, aktivet nën menaxhim dhe më shumë.

Përpara se të filloni tregtimin e kopjeve, ne ju nxisim të bëni kërkime të duhura përpara se të ndiqni verbërisht tregtarët dhe të mos vendosni kurrë më shumë para në një tregtar kopjesh sesa ato që mund të përballoni të humbni. Qëllimi është të gjesh një tregtar të besueshëm që sjell fitime të ulëta por të qëndrueshme pa rrezikuar shumë.

Të ashtuquajturit "tregtarët kryesorë" mund të marrin deri në 250 ndjekës. Nëse arrihet ky kufi, ato do të shënohen si të zëna. Tregtarët më të mirë janë të zënë shumicën e kohës , kështu që mund t'ju duhet të kontrolloni rregullisht nëse disa nga tregtarët më të mirë janë në dispozicion.Rishikimi i Gate.io

Gate.ioTarifat e tregtimit

Gate.io krenohet të jetë një nga shkëmbimet më të përballueshme të kriptomonedhave. tregun spot, ju mund të tregtoni me tarifa 0% për çiftet e zgjedhura. Kjo do të thotë që ju mund të blini dhe shisni asete dixhitale pa humbur asnjë qindarkë nga tarifat. Norma standarde e tarifës për çiftet e tjera spot është 0.2% makineri dhe 0.2% marrës. Kur mbani shenjën amtare të Gate.io (GT), mund të aktivizoni një zbritje tarife prej 25% dhe zbritja maksimale e tarifës është 70%.Rishikimi i Gate.io

Tarifat e së ardhmes janë gjithashtu disa nga më të ulëtat në lojë. Me tarifat e tregtimit të së ardhmes prej 0,015% prodhues dhe 0,05% marrës , Gate.io ofron një platformë të shkëlqyer tregtare të kriptove për tregtarët fillestarë dhe të avancuar.Rishikimi i Gate.io

Bazuar në vëllimin tuaj të tregtimit të të ardhmes 30 ditë, ju mund të ulni tarifat tuaja në 0% krijues dhe 0,02% marrës. Një gjë kryesore për t'u theksuar në Gate.io është se kërkesat për zbritjen e tarifës janë shumë të ulëta , që do të thotë se mund të merrni zbritje tarifash pasi të tregtoni vetëm 60,000 dollarë në 30 ditë. Kjo është lehtësisht e realizueshme dhe rritet shpejt. Mund të shikoni orarin e plotë të tarifave të Gate.io këtu .

Ndërfaqja dhe dizajni i Gate.io

Gate.io ka bërë gjithçka për të zhvilluar një platformë tregtare të qetë dhe funksionale . Nuk kemi hasur vonesa, defekte ose probleme të tjera të rrjetit. Faqja e internetit ka qëndruar gjithmonë e qëndrueshme dhe tregtimi në Gate.io funksionon si një bukuri.

Sidoqoftë, duke qenë se Gate.io ka një repertor kaq të gjerë produktesh për të zgjedhur, mund të jetë tepër konfuze për fillestarët që të lundrojnë nëpër platformë dhe të gjejnë atë që kërkojnë. Për sa i përket miqësisë ndaj përdoruesit, Gate.io performon mjaft dobët.

Ofertat e përgjithshme dhe performanca e platformës janë në krye të lojës, kështu që nëse jeni një tregtar me përvojë kriptosh, do të kaloni një kohë të mirë me Gate.io. Për tregtarët fillestarë, mund të duhet pak kohë për të kuptuar se si funksionon platforma dhe si të lundrojnë nëpër panelet e kontrollit. Gate.io është një platformë profesionale e kriptove dhe ofron gjithçka që një tregtar i kriptove mund të dëshirojë, kështu që zbulimi i platformës do të jetë absolutisht i vlefshëm në fund!

Depozitat dhe tërheqjet e Gate.io

Depozitat dhe tërheqjet kripto

Depozitat e kriptove në Gate.io janë pa pagesë. Sigurohuni që të verifikoni identitetin tuaj përpara se të depozitoni ndonjë fond në llogarinë tuaj Gate.io.

PARALAJMËRIM: Ndërsa depozitat mund të jenë gjithmonë të mundshme, pa KYC nuk mund të tërhiqni fondet tuaja!

Për më tepër, ne kurrë nuk rekomandojmë ruajtjen e ndonjë kriptove në një shkëmbim të centralizuar, përveç kur jeni duke tregtuar. Është më mirë të mbani kriptomat tuaja në një portofol kur nuk bëni tregti me to.

Nëse dëshironi të tërhiqni kriptomat, aplikohet një tarifë në bazë të kriptos dhe rrjetit që zgjidhni. Kjo është krejtësisht e ndryshme për secilën monedhë. Një nga kriptomat më të lira për t'u dërguar është USDT përmes rrjetit TRC20, i cili kushton 0,5 deri në 1 dollarë. Bazuar në nivelin tuaj KYC, ju mund të tërhiqni kriptos me vlerë 2,000,000 dollarë ( KYC2 ) deri në 8,000,000 dollarë ( KYC3 ) në ditë.

Depozitat dhe Tërheqjet e FIAT-it

Nëse dëshironi të blini kriptoma në Gate.io, mund ta bëni këtë me kartën tuaj të kreditit ose llogarinë bankare . Vetëm vini re se ofruesit e pagesave të palëve të treta po paguajnë tarifa relativisht të larta për pagesat me kartë krediti. Transfertat bankare janë më të ngadalta, por për këtë arsye më të përballueshme. Fatkeqësisht, Gate.io nuk mbështet tërheqjet e FIAT .

Gate.ioKërkesat e verifikimit të KYC

Për të tregtuar, depozituar dhe tërhequr në Gate.io, përdoruesit duhet të verifikojnë identitetin e tyre. Ekzistojnë tre nivele KYC në Gate.io. Ne ju rekomandojmë të përfundoni procesin e KYC menjëherë pas regjistrimit në Gate.io në mënyrë që të mund të filloni sa më shpejt që të jetë e mundur.

Niveli 1 dhe 2 KYC kërkojnë kombësinë tuaj, vendin e banimit, emrin, mbiemrin, numrin e ID-së dhe një pajisje që mund të bëjë një fotografi të ID-së tuaj dhe të njohë fytyrën tuaj.

Për nivelin 3 KYC ju duhet të verifikoni adresën tuaj . Për këtë, ju mund të siguroni dokumente të fundit si deklarata bankare ose faturat e shërbimeve.Rishikimi i Gate.io

Gate.ioSiguria e llogarisë

Për të siguruar llogarinë tuaj Gate.io, duhet të vendosni disa shtresa mbrojtëse.Duhet të kërkohet automatikisht verifikimi 2FA . Kjo do të thotë se sa herë që hyni në llogarinë tuaj Gate.io do të merrni një kod verifikimi 6-shifror në emailin tuaj. Pa këtë kod, nuk mund të hyni në llogari. Një masë tjetër e rëndësishme e sigurisë që duhet marrë menjëherë është aktivizimi i Google Authenticator me telefonin tuaj, i cili gjithashtu do t'ju japë një kod identifikimi me 6 shifra.

Dhe për mbrojtje nga emailet e rreme, mund të konfiguroni një kod anti-phishing . Një kod anti-phishing është një kod unik që mund të zgjidhni dhe do të ofrohet në çdo email të Gate.io që merrni. Nëse nuk mund ta shihni kodin në email, do ta dini se është një email i rremë. Gate.io gjithashtu ka disa veçori shtesë, më të avancuara të sigurisë për të aktivizuar:

 • Fjalëkalimi i fondit
 • Adresat në listën e bardhë
 • Pajisjet e autorizuara
 • Verifikimi SMS

Mund të thuash qartë se Gate.io dëshiron të ofrojë sigurinë më të lartë të mundshme. Jo çdo shkëmbim i ka këto veçori të avancuara. Ata do të veprojnë si një mbrojtje kundër aktiviteteve mashtruese.Rishikimi i Gate.io

Gate.io Finance Produktet

Përveç ofrimit të një platforme të shkëlqyer tregtare, Gate.io ka ofertën më gjithëpërfshirëse (së bashku me Binance) të produkteve të fitimit për të ardhura pasive . Me një sërë opsionesh të disponueshme, nga aksionet deri te huazimi, Gate.io ofron mundësi të shumta për të rritur zotërimet tuaja të kriptove pa pasur nevojë të monitoroni vazhdimisht tregun. Disa nga produktet më të njohura të financimit dhe fitimit në Gate.io janë:

 • Minierat në renë kompjuterike
 • Minierat e Lëngjeve
 • Aksioni
 • Huazoni Fitim
 • HODL Fitim

Rishikimi i Gate.io

Karta e Debitit Gate.io

Nëse dëshironi të shpenzoni fitimet tuaja nga tregtimi i kriptove pa pasur nevojë të tërhiqeni në bankën tuaj çdo herë, Gate.io ju ka mbuluar me Gate Visa Card. Gate Card është një kartë kripto debiti Visa që mund ta përdorni për të bërë blerje në mbarë botën.

Dhe gjëja më e mirë? Ju thjesht mund ta menaxhoni kartën nga llogaria juaj Gate.io. Transferoni menjëherë kriptomat në kartën tuaj sa herë që ju nevojiten dhe blini mallrat që ju pëlqen.

Gate.io madje ofron deri në 1% kthim parash USDT për blerjet tuaja! Për të aplikuar për Kartën Gate.io, duhet të bashkoheni në listën e pritjes dhe të verifikoni identitetin tuaj me Jumio. Kjo kërkon të dhënat tuaja personale dhe ID-në, Pasaportën ose patentën e shoferit. Që nga viti 2023, karta Gate.io është e disponueshme vetëm për klientët nga Zona Ekonomike Evropiane .Rishikimi i Gate.io

Gate.ioZona fillestare

Për tregtarët e rinj, Gate.io ka shpërblime të shkëlqyera mirëseardhjeje me vlerë deri në 100 dollarë për kryerjen e disa detyrave të thjeshta. Në mënyrë që të kualifikoheni për ndonjë shpërblim, duhet të verifikoni identitetin tuaj fillimisht. Pas kësaj, mund të depozitoni dhe tregtoni për të zhbllokuar bonuset në zonën fillestare të Gate.io. Bonusi prej 100 dollarësh është para reale që mund t'i përdorni për tregtim në tregun e të ardhmes, megjithatë, nuk mund ta tërhiqni atë. Por çdo fitim që bëni nga ky bonus është i juaji dhe mund të tërhiqet nga platforma.

Për më tepër, Gate.io ofron shpërblime të mëtejshme dhe argumente të rrjetit testues të cilat mund t'i përdorni për të praktikuar në një llogari demo. Kjo është një mënyrë tjetër e shkëlqyer për të mbështetur tregtarët fillestarë, duke u ofruar atyre një hapësirë ​​të sigurt ku nuk mund të humbasin para të vërteta. Ka disa rregulla me të cilat duhet të respektoni për t'u kualifikuar për bonusin. Bonusi është i disponueshëm vetëm për 7 ditë , prandaj sigurohuni që ta përdorni menjëherë.Rishikimi i Gate.io

Gate.ioQendra e ndihmes

Në qendrën e ndihmës, Gate.io po ofron udhëzues dhe udhëzime gjithëpërfshirëse për fillestarët. Do të gjeni udhëzues hap pas hapi për aktivitetet bazë të tilla si "Si të blini Crypto" ose "Si të Kryeni Tregtim Spot". Këto padyshim mund të ndihmojnë në ndërtimin e një kuptimi më të mirë se si funksionon hapësira e kriptove, dhe në veçanti platforma Gate.io. Nëse sapo po filloni, sigurohuni që të provoni qendrën e ndihmës.

Rishikimi i Gate.io

konkluzioni

Gate.io ka një nga shërbimet më gjithëpërfshirëse të kriptove në të gjithë hapësirën e kriptove. Me veçori të avancuara të tregtimit në vend dhe tregjet e së ardhmes, tregtimin e kopjeve dhe mundësitë e të ardhurave pasive, Gate.io është një zgjedhje kryesore për tregtarët nga mbi 100 vende.

Me mbi 10 milionë përdorues dhe 10+ miliardë dollarë në vëllim ditor të tregtimit, tregtarët e kriptove nga e gjithë bota i besojnë shkëmbimit. Struktura e tarifave është e drejtë dhe e përballueshme, me tarifa madje 0% për çiftet e përzgjedhura spot dhe disa nga tarifat më të ulëta të tregtimit të së ardhmes në hapësirën e kriptove.

Ndërfaqja e Gate.io është e ngarkuar me shumë informacione pasi Gate.io është krijuar për tregtarët profesionistë. Për fillestarët e rinj, mund të jetë e vështirë që në fillim të kuptojnë se si të nxjerrin potencialin e plotë nga Gate.io, por pasi të mësohet, Gate.io është një zgjedhje kryesore për çdo gjë që lidhet me kripto.Rishikimi i Gate.io

FAQ

A kërkon Gate.io KYC?

Po, Gate.io kërkon verifikim KYC. Përndryshe, nuk do të mund të tregtoni, tërhiqni ose përdorni produkte të tjera në platformën Gate.io.

A është Gate.io e ligjshme?

Po, Gate.io është një shkëmbim ligjor i kriptove që përputhet me ligjet lokale. Kjo është gjithashtu arsyeja pse Gate.io nuk është i disponueshëm në çdo vend.

Cilat janë tarifat e Gate.io?

Tarifat spot janë 0% për aktivet e zgjedhura dhe 0.2% (prodhuesi dhe marrësi) për pjesën tjetër. Në tregun e të ardhmes, ju paguani një normë të ulët prej 0,015% tarifa prodhuesi dhe 0,05% tarifa blerëse.

A i lejon Gate.io qytetarët amerikanë?

Jo, qytetarët amerikanë nuk lejohen të përdorin Gate.io.

Thank you for rating.