Bonusi i Gate.io Refer Friends - Deri në 40%

Bonusi i Gate.io Refer Friends - Deri në 40%
 • Periudha e promovimit: Nuk ka kohë të kufizuar
 • Promovimet: Merrni deri në 40% për çdo tregti
A po kërkoni një mundësi për të përforcuar potencialin tuaj tregtar dhe për të zhbllokuar përfitime të pashembullta? Mos kërkoni më larg se Gate.io – një platformë kryesore që fuqizon tregtarët me mjete dhe shpërblime të fundit. Aktualisht, Gate.io po ofron një promovim ekskluziv që lejon përdoruesit të rrisin përvojën e tyre tregtare dhe të maksimizojnë fitimet e tyre si kurrë më parë.

Cili është Programi i Referimit Gate.io?

Fitoni të ardhura pasive duke referuar miqtë dhe familjen tuaj në shkëmbimin Gate.io. Për çdo person që regjistrohet duke përdorur kodin tuaj unik të kuponit nga qendra e promovimeve dhe shpërblimeve Gate.io, mund të merrni deri në 40% komision nga tarifat e tyre të tregtimit .

Pse të bashkoheni me programin e referimit Gate.io?

Referimet tona mund të gëzojnë një gamë të gjerë përfitimesh, duke përfshirë:

 1. Zbritje për tarifat e tregtimit : Ju mund t'u dhuroni miqve dhe familjes tuaj deri në 40% zbritje nga tarifat e tregtimit!
 2. Bonuset e regjistrimit : gjyqtarët tuaj marrin akses në të njëjtat bonuse të shkëlqyera regjistrimi të listuara më sipër, deri në 5600 dollarë në shpërblim!
 3. Shpërblime të vazhdueshme : Gate.io po zhvillon gjithmonë ngjarje tregtare që ndajnë grupe të mëdha çmimesh, me vlerë deri në 5,000,000 dollarë, çdo javë. Tregtoni më shumë për të marrë më shumë shanse për të fituar!

Programi i referimit Gate.io është një mundësi unike për ju që të fitoni para dhe të ndihmoni miqtë tuaj të kriptove të kursejnë para në çdo tregti.

Si mund të filloj të fitoj komision?

Hapi 1: Krijoni dhe ndani lidhjet tuaja të referimit

1. Hyni në llogarinë tuaj Gate.io, klikoni në ikonën e profilit dhe zgjidhni [My Referrals].
Bonusi i Gate.io Refer Friends - Deri në 40%
2. Krijoni dhe menaxhoni lidhjet tuaja të referimit direkt nga llogaria juaj Gate.io. Ju mund të gjurmoni performancën e secilës lidhje referimi që ndani. Këto mund të personalizohen për çdo kanal dhe për zbritje të ndryshme që dëshironi të ndani me komunitetin tuaj.
Bonusi i Gate.io Refer Friends - Deri në 40%

Hapi 2: Uluni dhe fitoni komisione.
 • Pasi të jeni bërë me sukses një Partner Gate.io, mund të dërgoni lidhjen tuaj të referimit te miqtë dhe të tregtoni në Gate.io. Ju do të merrni komisione deri në 40% nga tarifat e transaksionit të të ftuarit. Ju gjithashtu mund të krijoni lidhje speciale referimi me zbritje të ndryshme tarifash për ftesa efikase.

Rregullat e programit të referimit

 1. Nuk ka kufi se sa llogari mund të ftojë një referues. Referuesi mund të marrë një komision nga tarifa e tregtimit të arbitrit për 12 muaj.

 2. Kur një gjyqtar kryen një tregti në tregun spot, një përqindje e caktuar e tarifës së tregtimit të gjeneruar do të bëhet një shpërblim komisioni.

 3. Referimi nuk konsiderohet i pranueshëm nëse arbitri dhe referuesi ndajnë të njëjtën IP ose nëse llogaria e referuesit nuk është më e vjetër se 1 ditë.

 4. Gate.io do të skualifikojë dhe anulojë çdo përfitim referimi nëse ndonjë përdorues zbulohet se mashtron duke bërë regjistrime me shumicë.

 5. Ju lutemi vini re se banorët e Belgjikës janë të kufizuar nga pjesëmarrja në programin e referimit.

 6. Gate.io rezervon të drejtën të interpretojë përfundimisht Rregullat e Programit të Referimit dhe të bëjë ndryshime herë pas here.

Thank you for rating.