Leverage Faailoga i Gate.io

Leverage Faailoga i Gate.io


E uiga i Tokeni Leveraged

Gate.io ua faʻafeiloaʻi le ETF leveraged tokens. Pau lava le eseesega i le va o leveraged tokens ma faʻailoga masani o le leveraged tokens o loʻo i ai leveraged property. O fa'ailoga leverage uma ei ai fa'atusa i luga o le maketi fefa'ataua'iga.

O oloa ETF o lo'o puipui ma fa'atautaia i konekarate fa'avavau.O le totogi fa'afoe o aso ta'itasi e 0.1% e totogi. (O le tau o le pulega e fesuisuia'i ma le tau moni. Fa'amolemole va'ai Fa'asilasilaga mo fa'amatalaga lata mai). O totogifuapauina a le pulega e fa'amalieina ai tau e pei o pili tau fa'akonekarate ma totogifuapauina fa'atupe, a'o totogifuapauina o le fa'atupeina o konekarate e le'o totogiina. E ala i le fa'ata'ita'iina o le pulega o tupe faavae, e fa'aitiitia ai tupe fa'aalu a tagata fa'aoga ma tulaga lamatia.

E le manaʻomia e tagata faʻaoga ona faʻamaonia faʻamaoniga pe a fefaʻatauaʻi faʻailoga leverage, ae o le ETF o le a faʻaalu totogi faʻaletausaga o le 0.1% (totogi tau pulega e aoina mai tupe a le pulega ma e le o faʻaalia saʻo i fefaʻatauaiga a tagata faʻaoga). Leveraged tokens e fetaui tonu lava ma konekarate fa'avavau, lea e mafai fo'i ona malamalama lelei o se fefa'ataua'iga. Fa'atusatusa i le auai sa'o i fefa'ataua'iga fa'atauva'a fa'avavau, fa'ailoga leverage e taumafai e fa'amalieina le pulega fa'avae e fa'aitiitia ai tupe fa'aalu moni ma lamatiaga. Leveraged tokens o loʻo faʻavasegaina pea o ni oloa e maualuga le lamatiaga. Fa'amolemole ia mautinoa e te malamalama i tulaga lamatia a'o le'i fefa'ataua'i fa'ailoga leverage.


ETF leveraged tokens

3L: 3-time leveraged long bullish token
Faataitaiga: ETH3L o le 3-time leveraged long bullish fa'ailoga ETH.
3S: 3-taimi leveraged puupuu bearish faailoga
Faataitaiga: ETH3S o le 3-taimi leveraged puupuu bearish faailoga ETH.


Faiga fa'atulagaina o fa'ailoga leverage

Pe a tulitatao e oloa a le ETF le tupe mama ma le gau ma toe fetuunai le leverage i tua i le leverage fa'atatau i aso uma, pe a maua tupe mama, o le a tatalaina avanoa; afai e i ai se gau, o le a faaitiitia avanoa. Leai se fa'amaoniga e mana'omia mo fefa'ataua'iga fa'ailoga. E ala i le fa'atauga faigofie ma le fa'atau atu o fa'ailoga fa'apitoa, e mafai e tagata fa'aoga ona fa'atupu tupe maua, e pei lava o fefa'ataua'iga.


Tulafono mo le 3X leveraged ETF

1. Irregular rebalancing: A ova le taimi moni leverage ratio sili atu i le 3, o le a faʻaosoina le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o tulaga o le a fetuunai le fua faatatau leverage i le 2.3.

2. Rebalancing masani: 00: 00UTC + 8 i aso uma o le taimi masani toe faʻaleleia. Pe a oʻo i lalo ole 1.8 poʻo luga ole 3 le fua faatatau ole taimi moni, poʻo le fesuiaiga o fua (faʻatatau ile tau faʻasologa o konekarate) e sili atu ile 1% (ona o se faʻaopoopoga tele poʻo le faʻaitiitia o tau o tupe i le 24 itula talu ai), o le tulaga fetuutuunaiga masini o le a fetuunai le fua faatatau leverage i le 2.3.

3. O le 3-time leveraged ETF o loʻo i ai le faʻamoemoega o le 2.3 taimi i le faʻatinoga, i se taumafaiga e faʻaititia le fua faatatau o fesuiaiga o maketi ma faʻaitiitia tau o feteʻenaʻiga umi. I luga o se maketi e tasi itu, ona o tupe mama e maua o le a faʻaaogaina e faʻaopoopo atili ai avanoa ma taofi le leiloa o le a faʻaalia pe a faʻaletonu, o oloa ETF o le a foliga mai e lelei le faʻatinoga, ae o tau o feteʻenaʻiga e mafai ona ogaoga ona o fesuiaiga o maketi. O le mea lea, o oloa ETF e lelei mo puipui mo taimi pupuu nai lo le taofiofia umi.


Tulafono mo le 5X leveraged ETF

1. Rebalancing le masani: Pe a sili atu le fua faatatau leverage taimi moni e sili atu i le 7, o le a faʻaosoina le toe faʻaleleia o tulaga ma o le faʻaogaina o le tulaga o le a fetuunai le fua o le leverage i le 5. 2.

Toe faʻaleleia masani: 00: 00UTC + 8 i aso uma. o le taimi masani e toe faapaleni ai. A oʻo i lalo ole 3.5 poʻo luga ole 7 le fua faʻatatau ole taimi moni, poʻo le fesuiaiga o fua (faʻatatau ile tau faʻasologa o konekarate) e sili atu ile 1% (ona o se faʻaopoopoga tele poʻo le faʻaitiitia o tau o tupe i totonu ole 24 itula mulimuli), o le tulaga fetuutuunaiga faiga o le a fetuutuunai le fua faatatau leverage i le 5.

3. O le tau o aseta 5-taimi leveraged ETF oloa e sili atu ona afaina i suiga tau o le tupe faavae. O le mea moni, e masani ona tupu fa'aletonu ma faifaipea mo oloa ETF e 5-taimi, lea e sili atu ona mafatia i fete'ena'iga nai lo oloa ETF fa'ato'a 3-taimi ma e na'o le lelei mo puipui mo taimi pupuu. A'o le'i teu fa'afaigaluega i oloa fa'ameaalofa a le ETF, fa'amolemole ia logoina le eseesega i le va o le 5X ma le 3X fa'ailoga fa'atau ma filifili ma le poto.


Tulaga lelei o fa'ailoga leverage

Sa'oloto mai le fa'ama'apeina

O fa'ailoga leverage o ni pa'aga fa'ailoga i luga o le maketi ma o lea e sa'oloto mai le fa'amaapeina. E tusa lava pe pa'ū le tau o se faʻailoga leverage mai le 100USD i le 1 USD, o le aofaʻi o loʻo umia e le faioloa o le a le suia. Afai e tele tupe gau na fa'atupuina, e ono fa'aoso le faiga fa'aitiitiga otometi. Na'o tulaga e seasea tupu, o le tau o leveraged tokens e mafai ona o'o atu i le 0.


Leai se fa'amaoniga e mana'omia

I fefa'ataua'iga masani, fa'amaoniga o se mea tatau mo le aufaioloa e fa'atupu ai tupe maua, lea e mafai ona ausia e ala i fefa'ataua'iga fa'ailoga fa'atau e aunoa ma se fa'amaoniga. O se totogi fa'apitoa o le pulega o le a totogi.

O le teuina ma le talaina o le ETF leverage tokens e leʻi mafai.

Fa'apipi'i tupe mama fa'atometi ma fa'aitiitiga tulaga fa'atama'i
A iai le fa'asili e tasi le itu i luga o le maketi, 3X leveraged fa'ailoga e mafai ona maua atili tupe mama nai lo fefa'ataua'iga masani fa'atasi ma le 3X leverage. O le mafuaaga o lenei mea o tupe mama e maua e otometi lava ona faʻaaogaina e faʻatau ai faʻailoga sili atu leverage e maua ai le tele o tupe mama. A pa'ū le maketi, o le a le tupu le faamaapeina ma otometi le faʻaitiitia tulaga o le a faʻaoso nai lo le taofia o le gau.


Le lelei ole leveraged tokens

High risk

Leveraged tokens o oloa fou ma leveraged property, lea e sau ma le tele o lamatiaga.


E le fetaui lelei mo tupe teu fa'aumiumi

Fa'ailoga leverage e na'o tagata fa'apolofesa fa'apolofesa e fa'aoga mo fa'alavelave fa'alavelave po'o se taimi pupuu o tupe fa'aalu i maketi. E le fetaui mo tupe teu faafaigaluega mo se taimi umi ma umi. Ona o le i ai o le masini fetuutuunai tulaga, o le tulaga lamatia o le umia leveraged faailoga mo se taimi umi e matua maualuga lava. O le umi o le taimi e taofi ai, o le sili atu foi lea o le fete'ena'iga ma tau fe'ese'esea'i.


Totogi Fa'aputugatupe

O le fa'atupeina o konekarate tumau e totogi i le va o le aufaioloa i itu fa'afeagai o le konekarate, ae pe a fefa'ataua'i fa'ailoga leverage o se fua fa'atatau o aso ta'itasi o le tau pulega o le a totogi: o le tau pulega i aso ta'itasi e 0.1% e totogi.

O mea uma o loʻo i luga e le o se fautuaga mo le faʻafaigaluegaina. Leveraged tokens o oloa maualuga le lamatiaga. Faamolemole ia mautinoa o loʻo e malamalama lelei i tulaga lamatia aʻo leʻi fefaʻatauaʻi faʻailoga leverage.


Faamolemole ia mataala:

O le maketi o le cryptocurrency e le mautonu. 3X ma le 5X leveraged ETF oloa o le a faʻatuputeleina le faʻaogaina o tau ma aumaia ai le tele o lamatiaga o le gau. Fa'amolemole ia mautinoa e malamalama lelei i tulaga lamatia ma fefa'ataua'iga ma le poto. Ona o suiga masani ma fa'aletonu tulaga, o le si'itia ma le pa'u i luga o se vaitaimi patino e le o taimi uma e fa'atatau i le leverage. O oloa ETF o lo'o puipuia e ala i konekarate tumau. Afai e maua ni polofiti, o le a tatalaina avanoa; afai e i ai se gau, o le a faaitiitia avanoa. O oloa ETF e tulitatao le tupe mama ma le gau ma fetuutuunai le leverage i tua i le leverage fuafuaina i aso taitasi. O tau o fete'ena'iga e mafai ona matua'i tele i se maketi fesuisuia'i. Ona o le faiga o le fetuunaiga o tulaga ma le tau o le umia o tulaga, o oloa faʻaaogaina ETF e le o se tupe faʻaalu umi. Ole fesuiaiga ole tau tetele ma tulaga lamatia maualuga o uiga ia o oloa ETF. Faamolemole teu faafaigaluega ma le faaeteete.

Ta'iala mo Leveraged ETF Products (Mataupu I)


Q1 : O a mea e faʻaaogaina ETF?

Leveraged tokens e tutusa ma oloa masani a le ETC i luga o le maketi o oloa. Latou te mata'ituina le fesuiaiga o tau o le aseta fa'atatau.

O nei fesuiaiga tau e tusa ma le 3 pe 5 taimi nai lo le maketi o aseta autu. E ese mai fefaʻatauaʻiga masani, e le manaʻomia e tagata faʻaoga ona faʻamaonia faʻamaoniga pe a fefaʻatauaʻi faʻailoga leverage.

E mafai e tagata faʻaoga ona ausia le faʻamoemoega o fefaʻatauaʻiga i luga ole laiga e ala i le faʻatau faigofie ma le faʻatau atu o faʻailoga leverage.

O oloa ta'itasi uma a le ETF e fa'atatau i se tulaga fa'akonekarate, lea e fa'atautaia e pule o tupe.

O le fa'aaogaina o oloa ETF fa'aogaina e mafai ai e oe ona fa'afaigofie ona fausia lau lava fa'aputuga fa'atupe fa'aagaga faifai pea e aunoa ma le a'oa'oina e uiga i faiga fa'apitoa.


Q2 : O le a le aseta autu?

A : O le igoa o se oloa ETF leverage e aofia ai le igoa o lona aseta autu ma le fua faatatau leverage. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aseta autu o le BTC3L ma le BTC3S o le BTC.


Q3 : E fia le aofa'i atoa o oloa ETF?

E tutusa ma konekarate tumau, leveraged ETF oloa o tupe maua, ae le o faailoga crypto masani. E leai la se "volume atoa" po'o le "volume mu" mo oloa fa'atau ETF.


Q4 : E fa'afefea ona fa'atuputeleina e oloa leveraged ETF

le fa'atuputeleina o tupe maua? si'itia i le 5%, (e le o manatu i le avanoa o le toe faapaleniina le masani ona amataina), o le tau o le BTC3L o le a siitia i le 15% ma BTC3S o le a pa'u i le 15


%

. o le fa'ateleina lea o tupe maua ma tupe leiloa e ala i le fa'aopoopoina o nonogatupe i le aofa'iga o tupe fa'afaigaluega. fesuiaiga o tau 2. Leveraged ETF oloa e le manaʻomia ai le aufaioloa e faʻamaonia faʻamaonia pe nono mai ni nonogatupe E leai se lamatiaga o le faʻamaʻapeina pe a fefaʻatauaʻi faʻailoga


faʻatau.

1. Fefa'ataua'iga leveraged ETF oloa e le mana'omia se fa'amaoniga ma e sa'oloto mai le fa'amaapeina. 2. Fixed leverage ratio: O le leverage moni i le konekarate tumau e fesuisuiai ma le fesuiaiga o le tau o le tulaga. Tulaga o leverage ETF oloa e fetuutuunai i aso taitasi. Ole fua faatatau ole leverage e toetoe lava o taimi uma e tumau ile va ole 3 ma le 5.


Q7 : Aisea e leai ai se totogi o oloa ETF mai le faamaapeina?

O pule fa'aputugatupe a Gate.io e fetuutuuna'i fa'agasolo tulaga i le lumana'i ina ia fa'atumauina ai e oloa fa'ameamea a le ETF se fua fa'atatau mo se vaitaimi. A fa'atumauina fa'ameamea a le ETF, o le a fa'atupula'ia avanoa pe a mae'a le suiga o tulaga. I le tulaga o se gau, o le a faʻaitiitia avanoa, ina ia faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻamaapeina. Fa'aaliga: Fetuuna'iga tulaga o le fetu'una'i tulaga o konekarate i tua atu o oloa ETF. O lo'o umia tupe a le aufaioloa e le suia.


Q8 : O afea e fa'atulaga ai suiga o tulaga?

Mo le 3X leveraged ETF oloa: 1. Irregular rebalancing: A ova le taimi moni leverage ratio sili atu i le 3, o le a faʻaosoina le toe faʻaogaina ma le faʻaogaina o le tulaga o le a fetuunai le fua faatatau leverage i le 2.3. 2. Rebalancing masani: 00: 00UTC + 8 i aso uma o le taimi masani toe faʻaleleia. Pe a oʻo i lalo ole 1.8 poʻo luga ole 3 le fua faatatau ole taimi moni, poʻo le fesuiaiga o fua (faʻatatau ile tau faʻasologa o konekarate) e sili atu ile 1% (ona o se faʻaopoopoga tele poʻo le faʻaitiitia o tau o tupe i le 24 itula talu ai), o le tulaga fetuutuunaiga masini o le a fetuunai le fua faatatau leverage i le 2.3.

Mo le 5X leveraged ETF oloa: 1. Irregular rebalancing: A ova le taimi moni leverage ratio sili atu i le 7, o le a faʻaosoina le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le tulaga o le a fetuunai le fua faatatau o le leverage i le 5. 2. Rebalancing masani: 00: 00UTC + 8 uma. o le aso o le taimi masani e toe faapaleni ai. A oʻo i lalo ole 3.5 poʻo luga ole 7 le fua faʻatatau ole taimi moni, poʻo le fesuiaiga o fua (faʻatatau ile tau faʻasologa o konekarate) e sili atu ile 1% (ona o se faʻaopoopoga tele poʻo le faʻaitiitia o tau o tupe i totonu ole 24 itula mulimuli), o le tulaga fetuutuunaiga masini o le a fetuutuunai le fua faatatau leverage i le 5.


Q9 : Aisea e iai pili tau pulega?

Gate.ios 3S ma le 5S ETF oloa o loʻo oʻo mai ma le totogi o le pulega o aso taʻitasi o le 0.1%. tulaga, ma isi.

O le 0.03% totogi fa'aletausaga o lo'o fa'atauina i oloa FTXs ETF e le'o aofia ai so'o se pili o lo'o ta'ua i luga. Talu mai le taimi muamua na faʻalauiloaina ai oloa ETF ile Gate.io, e le aofia ai totogifuapauina tau fefaʻatauaʻiga mai le faʻatusatusaga, totogi tau pulega Gate.io totogi i oloa ETF ua le mafai ona faʻamalieina uma tau. Gate.io o le a faʻaauau pea ona totogi le tau faaopoopo mo tagata faʻaoga nai lo le ave mai le tau aoga (NAV).

E le o toe mamao ae fa'alauiloa e le Gate.io oloa e pei o oloa tu'ufa'atasia a le ETF ma fa'atauga fa'afouga ETF maualalo. E ala i faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa, e mafai ona latou faʻaititia tele tau, faʻafaigofie fefaʻatauaʻiga ma faʻaititia totogifuapauina tau pulega.


Q10: Aisea e le fa'aalia ai le tau o aseta o oloa ETF e fa'ai'u i le "BULL" ma le "BEAR"?

O oloa ETF e fa'ai'u i le "BULL" ma le "BEAR" e le o pulea e Gate.io. Gate.io na'o le tu'uina atu o auaunaga tau fefa'ataua'iga ma e le mafai ona fa'aalia le NAV i le taimi moni. Faamolemole ia mautinoa ia malamalama atoatoa i tulaga lamatia aʻo leʻi faʻatau oloa ETF. O le eseesega i le va o tau fefaʻatauaʻiga ma le NAV e mafai ona sili atu nai lo le faʻamoemoeina ona o le le lava o tupe faʻaalu i le maketi. BULL ma Bear oloa o le a faʻaumatia i luga ole Gate.io lata mai. Mo le a'oa'o atili e uiga i nei oloa, fa'amolemole tagai ile FTXs product manuals.


Q11: O le a le tau o aseta (NAV)?

Ole tau ole aseta ole fa'atusa ole tau ole maketi ole kamupani tau tupe. O le fua fa'atatau mo le fa'atatauina o le NAV: Ole tau ole aseta (NAV) = NAV o le tau toe fa'aleleia muamua (1+suiga o le tau o le fa'atatau o le tau fa'atatau o tupe fa'atatau)

Fa'amatalaga: NAV i le vaega na toe fa'atatau muamua e fa'atatau ile NAV o avanoa pe a uma le tulaga mulimuli. fetuutuunaiga.

O le tau o fefa'ataua'iga o oloa fa'atau ETF i le maketi lona lua o lo'o taula i le NAV o le tupe. O loʻo i ai se vaʻaiga faʻapitoa mai le NAV, e ui o le a le tele naua le faʻaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a $1 le NAV o le BTC3L, o le tau fefaʻatauaʻiga i le maketi lona lua e mafai ona $1.01, poʻo le $0.09. Gate.io lisiina le NAV o leveraged ETF oloa ma tau fefaʻatauaʻiga lata mai i le taimi e tasi ina ia mafai e tagata faʻaoga ona iloa le ono gau pe a faʻatau/faʻatau atu faʻailoga faʻatau i tau e matua ese mai le NAV.


Q12 : O fea o loʻo faʻaalia tonu ai le faʻalauteleina o le tau 3-taimi i Gate.ios leveraged ETF oloa?

O le fesuiaiga o tau o oloa ETF leverage o le 3-taimi faʻalauteleina o le fesuiaiga o tau o le tupe faavae, lea e atagia i le suiga o le NAV. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le BTC o le tupe faʻavae ole BTC3L ma le BTC3S. O le tau o le BTC i se vaitaimi patino i se aso fefaʻatauaʻiga (o le tau i le 00:00 o le tau amata) ma le NAV o le taimi tutusa e faʻapea: O le tau o le BTC e siitia i le 1%, NAV o le BTC3L faʻateleina e 3%, NAV o le BTC3S fa'aitiitia i le 3%; O le tau o le BTC e pa'ū i le 1%, NAV o le BTC3L faʻaititia i le 3%, NAV o le BTC3S faʻateleina i le 3%.


Q13 : E fa'afefea ona fa'atatau le fesuiaiga o tau i Gate.ios leveraged ETF oloa?

Ole fesuiaiga e fuafua ile NAV. Se'i fai le fesuiaiga i totonu o aso e fai ma fa'ata'ita'iga:

Laulau mo le fa'asologa o tau i totonu o aso ole fua fa'atatau o oloa fa'atau ETF fa'avae aseta 3L 3S
Leverage Faailoga i Gate.io

Q14 : Po'o fa'atupuina/fa'aititia le aofa'i o tulaga umia?

Leai. O fetuunaiga tulaga e faia e Gate.io i tulaga konekarate ina ia faatumauina le fua faatatau o le leverage i le 3. O le umiaina o tulaga tau tupe e le suia.

Soo se taimi lava e fetuutuunai ai se tulaga, o le a suia le faavae o le fuafuaina o le NAV. Mo se fa'ata'ita'iga: A toe fetu'una'i tulaga i le 00:00, o le NAV e $1, ona fa'apea lea o le NAV o le vaega muamua o le toe paleni e $1. Ole fua fa'atatau ole NAV o lo'o iai nei o le $1×{1+ suiga tau o le tupe fa'avae*fuafua fa'atatau o le leverage}.

A'o le'i o'o i le isi suiga tulaga, o le NAV e fa'avae i taimi uma i luga o le $1 ma suiga fa'atasi ma fesuiaiga o le tupe fa'avae.

Afai e fa'atupuina se fetuutuunaiga tulaga le masani ai pe a avea le NAV ma $0.7, a mae'a le fetuunaiga, o le NAV o le vaega toe fa'aleleia muamua e avea ma $0.7, ma o le NAV o lo'o i ai nei e fa'atatau i le $0.7×(1+ suiga tau o le tupe o lo'o fa'atatau i le fua faatatau o le leverage. ).


Q15 : O le a le mea e le masani ai le toe paleni?

A tula'i mai le tele o fesuiaiga o tau i le maketi, ina ia taofia ai le puipuia o konekarate ma le faamaapeina, o le a faaosofia le toe faapaleniina o tupe.

A'o le'i 10:00 i le aso 16 o Mati, 2020, ua fa'aaogaina e Gate.io le fua faatatau o le fesuiaiga o tau o le 15% (lelei pe leaga) fa'atusatusa i le tulaga toe fa'aleleia muamua e pei o le fa'aletonu o le toe paleni.

Talu ai o le maketi o le cryptocurrency ua fai si le mautonu, ma o le toe faʻaleleia o mea e le masani ai e faʻaosoina soo. Mai le 10:00 i le aso 16 o Mati, 2020, o le a faʻaaogaina e Gate.io se tau fesuiaiga o tau (lelei pe leaga) o le 20% pe a faʻatusatusa i le toe tuʻufaʻatasiga mulimuli e pei o le faitotoʻa.

Ta'iala mo Leveraged ETF Products (Mataupu II)


O a tulaga tau maketi o loʻo faʻaaogaina ai oloa ETF?

Leveraged ETF oloa e iai fa'amanuiaga ile tasi itu maketi. E tele atu fe'ese'esea'iga tupe fa'aalu i maketi e lua itu. Avea le BTC3L o se faʻataʻitaʻiga e mataʻituina ai le tupe mama o le leveraged ETF oloa i lalo o tulaga tau maketi eseese:*3xBTC e faasino i le masani 3-taimi leveraged BTC_USDT konekarate tumau


l Maketi itu e tasi: tasi le ala i luga
Leverage Faailoga i Gate.io
I le tulaga "tasi le ala i luga", leveraged E sili atu le fa'atinoga o oloa a le ETF nai lo konekarate fa'aauau e 3-taimi (3xBTC). O loʻo i lalo le auala e faʻatatau ai le tupe mama:

I le aso muamua, o le tau mo le tasi BTC e tulaʻi mai le $ 200 i le $ 210, o le fesuiaiga o le fua faatatau e + 5%. Ole NAV (tau aoga o aseta) ole BTC3L ua avea ma $200(1+5%× 3)=$230;

I le aso lona lua, o le tau mo le BTC e tasi e siitia mai le $ 210 i le $ 220, o le fesuiaiga o le fua faatatau o le + 4.76%. Ole NAV ole BTC3L e avea ma $230× (1+4.76%× 3)=$262.84;

I le faaiuga, o le fua faatatau o fesuiaiga i nei 2 aso e ($262.84 - $200)/$200*100% = 31.4%, lea e sili atu nai lo le 30%.


l Maketi itu e tasi: tasi le ala i lalo
Leverage Faailoga i Gate.io
I le tulaga "tasi le ala i lalo", o le gau na maua mai fefaʻatauaʻiga o oloa ETF faʻaaogaina e itiiti ifo nai lo fefaʻatauaiga faakonekarate. Lalo o le auala e fuafua ai le leiloa:

O le tau o le BTC e pa'ū i le 5% i le aso muamua. Ole NAV ole BTC3L e avea ma: $200 (1-5%×3)=$170;

O le tau e toe pa'u i le aso lona lua ma o le fesuiaiga o fua faatatau o le -5.26%. Ole NAV ole BTC3L e $170 (1-5.26%×3)=$143.17;

Ole aofa'iga ole fesuiaiga ole fua faatatau ile 2 aso nei e ($143.17 - $200)/ $200*100%= -28.4%, lea e sili atu nai lo le -30%.


l Maketi itu e lua: muamua i luga, ona lalo ifo lea
Leverage Faailoga i Gate.io
Afai o le tau o le BTC muamua e tulaʻi mai, ona toe paʻu lea i le tulaga tutusa, ona le faʻaaogaina lea o oloa ETF e le o iai ni faʻamanuiaga i luga o konekarate tumau.

I le aso muamua, o le tau mo le BTC e tasi e siitia mai le $ 200 i le $ 210, o le fesuiaiga o le fua faatatau o le + 5%. Ole NAV ole BTC3L e $200(1+5%× 3)=$230;

I le aso lona lua, o le tau e pa'ū mai le $ 210 i tua i le $ 200, o le fesuiaiga o fua faatatau e -4.76%. Ole NAV ole BTC3L e $230(1-4.76%× 3)=$197.16;

Ole aofa'iga ole fesuiaiga ole fua faatatau i nei 2 aso e ($197.16 - $200)/ $200*100%=-1.42%, lea e itiiti ifo i le 0%.


l Maketi itu e lua: muamua i lalo, ona luga lea
Leverage Faailoga i Gate.io
E tutusa ma le ata o loʻo faʻamatalaina i luga, afai o le tau muamua e alu i lalo, ona alu aʻe lea i luga i le tulaga tutusa, leveraged ETF oloa e le o se tupe faʻaalu lelei.

I le aso muamua, o le tau o le BTC e pa'ū i le 5%. Ole NAV ole BTC3L e $200 (1-5%×3)=$170;

I le aso lona lua, ua toe si'itia le tau mai le $190 i le $200. Ole fua ole fesuiaiga ole +5.26%. Ole NAV ole BTC3L e $170 (1+5.26%× 3)=$196.83;

Ole aofa'iga ole fesuiaiga ole fua faatatau ile 2 aso nei e ($196.83- $200)/ $200*100%=-1.59%, e la'ititi ifo ile 0%.

Fa'amolemole lapata'i: Leveraged ETF oloa o mea tau tupe e maua ai le maualuga o a'afiaga. O lenei tusiga e tatau ona naʻo se auiliiliga puupuu nai lo soʻo se fautuaga faʻafaigaluega. E tatau i tagata fa'aoga ona i ai se malamalamaaga mae'ae'a o oloa ma o latou lamatiaga a'o le'i faia fefa'ataua'iga.
Thank you for rating.