Gate.io Startup Offer Faʻapitoa Faʻaleleia - E oʻo atu i le 20% faʻaitiitiga

Gate.io Startup Offer Faʻapitoa Faʻaleleia - E oʻo atu i le 20% faʻaitiitiga
  • Vaitaimi Fa'alauiloa: le gata
  • Fa'alauiloa: 20% fa'aitiitiga


Gate.io Startup Ofo Fa'apitoa Fa'aleleia

Gate.io na faʻafeiloaʻi muamua Gate.io Startup Offer Faapitoa. E oʻo mai i le taimi nei, ua matou faʻalauiloaina faʻatauga o nisi o tupe sili ona fefaʻatauaʻi e aofia ai le BTC, ETH, EOS, ATOM, TRX, ma isi faʻatasi ma faʻaitiitiga ma o faʻatauga na sili ona lauiloa i tagata faʻaoga.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai, e toʻatele tagata faʻaoga na fautuaina le faʻaogaina o fuafuaga faʻamumu faʻaopoopo ma faʻalautele atili faʻaoga mataupu mo GT. Matou te matua fa'atauaina manatu o tagata fa'aoga ma o lo'o galulue i ta'iala ma fuafuaga e aumai atili ai fa'amanuiaga i tagata fa'aoga i lalo o le ta'ita'iga a le matou vaega fa'aloia. Matou te faʻalauiloaina le faʻaleleia o le Gate.io Startup Special Offer ma isi faʻaitiitiga.


Taui

E mafai e le tagata fa'aoga ona fa'atau nisi o tupe pito i luga (ie BTC) fa'atasi ma fa'aitiitiga (fa'atusa 20% off) e ala i le Startup Special Offers.


Auala e auai i le Startup Special Offers

1) Ina ia auai i le Startup Special Offers, e manaʻomia tagata faʻaoga e iai ni tulaga VIP. Ole tapula'a fa'atau ole a fa'atatau ile fa'atauga a tagata fa'aoga GT. Fa'amolemole va'ai le fa'asalalauga o fa'atauga ta'itasi mo fa'amatalaga.

2) O le aofaʻi o faʻailoga e tufatufa atu i tagata taʻitoʻatasi o le a faʻatatauina e faʻatatau i le aofaʻi o faʻailoga i luga o le faʻatau ma le numera o poloaiga na tuʻuina i totonu o le 2-itula faʻatau (O le faʻasalalauga faʻasalalauga o le a siitia e faʻaitiitia ai le aofaʻi o le USDT tagata e manaʻomia e nofoaga, fa'ata'ita'iga tufatufa se'i ma le GT e ono fa'aoga i le lumana'i).

3) E mafai e tagata faʻaoga ona auai i le Faʻatauga Faʻapitoa Faʻatau ma le USDT (O loʻo faʻatagaina foi le USDT nono. Mo isi Faʻatauga Faʻatau, e manaʻomia e tagata faʻaoga ona auai ma GT).

4) O le USDT na maua mai i le Startup Special Offers o le a faʻaaogaina e faʻatau ai GT mai le maketi tatala.

5) O GT uma na fa'atauina o le a susunuina fa'alaua'itele.


Faataitaiga

Seʻi o tatou faia se faʻataʻitaʻiga, faʻavae i luga o se tasi oa tatou faʻaupuga talu ai: O le BTC $250,000 Startup Special Offer ma le 20% discount. O loʻo matou faʻatinoina le faʻataʻitaʻiga i lalo o le manatu
o Bob o se tagata faʻaoga VIP4, ma o lona pito maualalo 14-Day GT umia o le 10,000 GT.

1) E tusa ai ma tulafono faʻatau, faʻatasi ai ma le VIP4 Tulaga, o Bob o loʻo i ai se faʻatauga faʻatau o le 6,000 USDT ma o lea e tuʻu ai se poloaiga e tusa ma le 6,000 USDT.

2) O le tau o le aofaʻi o faʻatonuga na tuʻuina i totonu o le 2-itula faʻatau e 5,000,000 USDT. Ole fua ole tufatufaga o lea e 5%.

3) Faʻavae i luga o faʻamatalaga o loʻo i luga, e mafai e Bob ona maua le 6,000 USDT * 5% = 300 USDT aoga ole BTC.

4) O le mauaina o le 200,000 USDT (20% o le 250,000) e faʻaaogaina e faʻatau ai GT mai le maketi tatala.

5) O GT uma na fa'atauina ua mu.

14-Aso GT Uuina Fa'atatau Fa'atatauga

I la matou Startup Sales talu ai, matou te manaʻomia tagata auai e umia se aofaʻi o GT i le tulaga, ma matou faʻatatauina le umiaina i le 14-Day period. Ae ui i lea, sa i ai lipoti o nisi tagata faʻaoga sa faʻaogaina le va o le taimi ina ua uma ona puʻeina ata e maua ai tupe mama pe maua ai faʻamanuiaga e ala i le nono atu o aseta i le va o teugatupe poʻo le alu i le GT pe a uma ona puʻeina le ata. O ia amioga e afaina ai le fiafia o isi tagata e umia GT ma e tatau ona aveese. O le mea lea, o le a matou faʻaaogaina le 14-Day GT-holding calculation fou e faʻamautinoa ai le saʻo.

O le fa'atatauga o le umiaina o le GT talu ai sa fa'atatau i le aofa'i o le GT o lo'o iai i le vaitaimi e 14 aso. A'o aga'i i luma, o le a matou fa'atatau le GT o lo'o umia e fa'atatau i le la'ititi la'ititi o le GT i le tulaga i totonu ole 14 aso. E le gata i lea, o ata o le a pu'eina fa'afuase'i i totonu ole vaitaimi ole 14 aso.

Ole auala fou ole 14-Day GT o lo'o umia ole fa'atatauga ole a fa'aogaina mo le Fa'atauga Fa'atau ma le Gate.io HODL maua. Faamolemole ia nofouta i le fetuunaiga ma aua nei misia le avanoa e auai ai i le Startup Special Offers.
Thank you for rating.