Жешка вест

Како да креирате сметка и да се регистрирате со Gate.io
Водичи

Како да регистрирате сметка на Gate.io на веб【компјутер】 Чекор 1: Одете на веб-страницата Gate.io и кликнете на копчето „Регистрирај се“ горе десно. Чекор 2: Регис...

Последни вести

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Gate.io
Водичи

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Gate.io

Gate.io е воспоставена размена која држи интегритет, транспарентност и правичност на многу високи стандарди. Наплаќаме нула такси за оглас и избираме само квалитетни и ветувачки проекти. Нашата размена има 100% реален обем на тргување, благодарение на нашата лојална заедница на фанови. Секогаш имаме намера да се подобруваме и да иновираме за да ги наградиме нашите корисници за нивната континуирана поддршка.
Како да тргувате со крипто за почетници во Gate.io
Образование

Како да тргувате со крипто за почетници во Gate.io

Добивањето добивки со возење на моментумот на пазарните трендови добива сосема ново значење во светот на криптовалутите. Сепак, испробаните и вистински стратегии имаат многу точки на вкрстување помеѓу традиционалното и крипто тргувањето. Во оваа статија, можете да ги научите основите на тргувањето со трендови и да видите како тие се применуваат на дигитални средства како Биткоин.